preskoči na sadržaj
Predmeti

Klavir, synthesizer, violina, gitara , solfeggio   održava se individualno prema programu prilagođenom uzrastu i mogućnostima svakog polaznika posebno. Paralelno uz sviranje instrumenta radi se i na notnom opismenjavanju i glazbenoj teoriji.

Dječji zbor "Male tratinčice"

Dječji zbor "Male tratinčice" pohađaju djeca od 3 do 6 godina starosti. Aktivnost se sastoji od glazbenih igara, brojalica, sviranja na udaraljkama i pjevanja uz pokret. Nastava se održava 1 ili 2 puta tjedno po želji roditelja u trajanju od 60 minuta.  više

Dječji zborovi "Tratinčice" i "Torretta"

"Tratinčice" - mlađi uzrast (6 do 11 godina starosti)

"Torretta" - stariji uzrast (12 do 16 godina starosti)

- osnove vokalne tehnike, jednoglasno i dvoglasno pjevanje a capella i uz instrumentalnu pratnju, repertoar klasične dječje glazbe, dječja popularna glazba, zavičajna glazba, dječji festivali u Hrvatskoj i šire, natjecanja, smotre, susreti zborova, prigodni nastupi i nastupi za potrebe Grada i PGŽ.

Opširnije informacije o zborovima pod: O školi - Dječji zborovi

Mala škola violine po metodi Suzuki

Vrlo uspješna metoda učenja violine za djecu već od 3. godine života . Uči se malim koracima, kroz igru, oponašanjem, vlastitim tempom, uz sudjelovanje roditelja. Mala djeca nisu opterećena notama, svira se "po sluhu", uz CD. Prema ovoj metodi svako dijete može dostići visoke rezultate uz uloženi trud, nema prethodne provjere sluha niti ritma. Djeca tjedno imaju jedan individualan i jedan grupni sat. Male violine za djecu su relativno jeftine i lako dostupne, a sviranje violine u ranoj dobi razvija koncentraciju i koordinaciju pokreta.  Profesorica Nives Vadlja Šimunić   učiteljica je violine po Suzuki metodi sa certifikatom European Suzuki Association.  Nastava se održava 2 x tjedno (grupno + individualno).

Glazbena radionica za djecu s teškoćama u razvoju

Glazbena radionica za djecu s teškoćama u razvoju  osmišljena je na način da bude prilagođena svakom djetetu, a s ciljem da ono dobije priliku istraživati, učiti i uživati glazbu. Nastava se održava individualno 1 x tjedno 45,00 minuta.  više

 

 

 

 
TražilicaKalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Oglasna ploča

Anketa
Crno ili bijelo?
Forum

Korisni linkovi
Dnevni tisak


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju